Kupoholičarske vesti
14.10.2010.

IDEA | Otvorena prva Idea Super prodavnica u Kruševcu

 

Prodavnica u Kruševcu je 21. prodavnica koju je Idea otvorila ove godine, a ujedno i 118. prodavnica koju Idea ima u okviru svoje maloprodajne mreže. Nova Idea prodavnica, prodajne površine preko 2.000 kvadrata, opremljena je u skladu sa najsavremenijim standardima svetskog retail-a i nudi bogat asortiman više od 13.000 artikala. Otvaranjem stvorili su se uslovi za zapošljavanje 50 novih radnika s ovog područja. Radno vreme prodavnice je svakim danom od 07.30 do 21.30 sati.

 

Nova Idea kupcima nudi bogat asortiman dnevno potrebnih artikala, omogućujući kvalitetnu kupovinu na jednom mestu. Na odeljenju „zelene pijace“ svi kupci mogu da pronađu sveže voće i povrće po najpovoljnijim cenama. Iz ponude sveže hrane posebno ističemo gastro odeljenje sa velikim izborom svakodnevno sveže pripremljenih specijaliteta, odeljenje mesare sa ponudom uvek svežeg mesa kontrolisanog porekla, delikatesa, torti i kolača kao i pekare sa uvek svežim pecivom. Pored svakodnevnih prehrambenih artikala i zdrave hrane kupce očekuje bogat asortiman kućnih potrepština, tekstila, tehnike, malih kućnih aparata, hemije i kozmetike, a sve u skladu sa potrebama i očekivanjima kupaca.

 

Povodom otvaranja svi kupci su dobili poklone, a svakog stotog kupca do nedelje, 17. oktobra Idea će počastisti  besplatnom kupovinom.

Ujedno je u saradnji sa dobavljačima, najpoznatijim domaćim proizvođačima hrane i pića, organizovan veliki broj promocija koje prate bogate degustacije i brojni pokloni.

 

Idea i dalje nastavlja sa ulaganjem u razvoj maloprodajne mreže, po čemu se 2010. godina posebno ističe, jer će do kraja godine biti bogatija za ukupno 30 novih maloprodajnih objekata.

fotografije sa otvaranja

idea_krusevac_12102010

Direktor IDEA Vladimir Bokan i gradonačelnik Kruševca Desimir Pavlović (slika dole)

direktor-IDEA-Vladimir-Bokan-i-gradonacelnik-Krusevca-Desimir-Pavlovic