Kupoholičarske vesti
12.10.2010.

LG najvljuje petogodišnju garanciju za sve LG LED televizore kupljene u periodu od 1. oktobra do 31. decembra

 

lg-ledPredrag Todorović, direktor LG predstavništva u Srbiji, komentarisajući LG program garancije, rekao je: „Mi u LG-u težimo da pronađemo način da pružimo dodatnu vrednost kupcima, i da razumemo čak i njihove neiskazane potrebe. Sagledavanje potreba kupaca je glavni element uspeha u našoj industriji. Mi smo prepoznali ne samo povećanu potražnju za LED tehnologijom na tržištu televizira u Srbiji, već razumemo i potrebu za dodatnom sigurnošću nakon kupovine, i zbog toga smo kupcima pružili još jedno sveobuhvatno rešenje, koje kombinuje savršen proizvod i dodatnu brigu pruženu od strane kompanije LG.”

 

Rast globalnog tržišta LED televizora uticao je i na tržište u Srbiji, pogotovo u vreme fudbalskih i košakraških svetskih prvenstava. Izuzetna prednost za korisnike LED tehnologije se ogleda u LED pozadinskom osvetljenju ekrana, koje pruža neverovatno oštru i svetlu sliku, čiji kvalitet je nenadmašan u glatkom prikazivanju dinamičnih scena, zahvaljujući ekstremno velikom kontrastu od 3,000,000:1 do 10.000.000:1. Takođe, veliki kontrast omogućava da se slika pune HD rezolucije bolje vidi iz svih uglova, što upotpunjava doživljaj gledanja HD sadržaja koji je sve dostupniji širom sveta.

 

Petogodišnja garancija kompanije LG odnosi se na sve LG LED televizore koji su kupljeni u Srbiji u datom periodu, ali isto ako i u nekoliko drugih zemalja regiona, i nastavlja pozitivno iskustvo kompanije LG sa prethodnim programom petogodišnjih garancija iz maja ove godine. Proizvodi kompanije LG dostupni su širom Srbije, u radnjama zvaničnih zastupnika kao što su:  Neptun, Tehnomanija, Novel, Technomarket, Comtrade Shop, Big Bang, Merkator-Rodic, Home Centar, Centar Bele Tehnike i drugim.

Više informacija o proizvodima možete pronaći na www.lge.rs.