Kupoholičarske vesti
05.10.2010.

Mac računari Srbija I i ja hoću Mac!

 

 

 

 

i_ja_hocu_mac_popusti

 

Koristi Microsof Office i razmenjuj fajlove sa ostalim PC-evima

Pokreni Microsoft Office na svom Mac-u i razmenjuj fajlove sa drugim korisnicima PC računara. Mac i PC mogu da razmenjuju  skoro sve vrste fajlova, tako da nećeš imati nikakvih problema u deljenju svojih ideja sa drugovima iz grupe.

 

Osvoji maksimum bodova za kreativnost uz iLife

iLife dolazi uz svaki Mac. To je nagrađivani skup Apple-ovih kreativnih alata koji će ti olakšati rad sa slikama i muzikom i koji će ti uvođenjem filmova i podkastova otkriti potpuno novi pristup izradi seminarskih radova i projekata.

 

Ubrzaj svoje učenje i povećaj svoje ocene

Mac radi na Mac OS X Snow Leopard-u, najnaprednijem operativnom sistemu na svetu. Lak je za podešavanje i korišćenje, a dolazi i sa brojnim inovativnim opcijama koje će ti olakšati učenje i druženje.

 

Budi na vezi na fakultetu i na svakom drugom mestu.

A Mac is designed to quickly and easily connect to any Wi-Fi network. You can connect most cameras and printers instantly too – no need to download drivers.

 

Odmah počni druženje sa kolegama

Tvoj Mac dolazi sa softverom iChat i ugrađenom iSight kamerom, što znači da istog trenutka možeš pokrenuti video razgovor sa svojim kolegama sa fakulteta i porodicom kod kuće. Ako imaš vremena, napiši i par rečenica roditeljima, jer ćeš dobiti i e-mail.

 

Više informacija na www.ijahocumac.rs