Kupoholičarske vesti
01.10.2010.

METRO Cash & Carry otvorio prvi METRO PO MERI distributivni centar u Srbiji

 

Veronika Punčeva (Veronika Puncheva), predsednica upravnog odbora kompanije METRO Cash & Carry Srbija, i Miloš Milošević, gradonačelnik Šapca, svečano su otvorili novi veleprodajni objekat u prisustvu predstavnika kompanije, lokalnih vlasti, poslovnih partnera i medija.

 

Novi format METRO distributivnih centara kreiran je da svojom veličinom i asortimanom zadovolji svakodnevne potrebe profesionalnih kupaca iz sektora trgovine (kiosci, samostalne trgovinske  radnje, benzinske pumpe, knjižare) i ugostiteljstva (restorani, hoteli, ketering kompanije, barovi) u gradovima sa manjim brojem stanovnika. METRO PO MERI pomoćiće kupcima da uštede vreme i novac, tako što  će im omogućiti da sve što im je potrebno za svakodnevno poslovanje pronađu pod jednim krovom, a dobiju proizvode najvišeg kvaliteta po konkurentnim cenama.

 

Radno vreme METRO PO MERI distributivnog centra u Šapcu je od ponedeljka do subote od 6.30 do 21 sati, subotom od 6.30 do 14 sati, a nedeljom neće raditi. 

Kompanija METRO Cash & Carry do sada je realizovala investicije od preko 100 miliona evra u Srbiji, gde je otvorila pet veleprodajnih objekta i 1.200 radnih mesta. Izgradnja šestog METRO distributivnog centra, u koji je uložila 15 miliona evra i koji će zaposliti 180 ljudi, privodi se kraju.