Kupoholičarske vesti
27.09.2010.

Roda | Roda Market Sajam u Novom Sadu!

 

Na dan otvaranja, Mercator-S je pripemio brojna iznenađenja za sve potrošače Roda marketa, dok će najmlađi posetioci imati priliku da se, tokom celog dana, druže sa Roda maskotom.

Svojim potrošačima, Roda Market Sajam, će ponuditi širok asortiman proizvoda koji su neophodni za svako domaćinstvo, po veoma povoljnim cenama. U utorak, 28. septembra, u Roda Marketu predviđene su promocije kao i bogata ponuda akcijskih proizvoda po izuzetno povoljnim cenama, dok će svaka 50-ta kupovina biti besplatna. Svakog 50.-og kupca, dan posle otvaranja, očekuje i prikladno poklon iznenenađenje. U utorak, 28. septembra, svi posetioci Roda Marketa imaće priliku da se upoznaju sa prednostima korišćenja jedinstvene kartice Mercator Pika koja korisnicima omogućava posebne pogodnosti prilikom kupovine u Roda Marketu, ali i u svim prodajnim objektima Roda i Mercator širom Srbije.

Roda Market Sajam nalazi se u ulici Bulevar Kralja Petra I, 55-59. Radno vreme Roda Marketa je svakog dana, i to od ponedeljka do subote, od 6 do 22 sata, a nedeljom od 6 do 16 časova. Potrošačima je za sve dodatne informacije na raspolaganju besplatna telefonska linija i ljubazni operateri na broju 0800 000 500.