Kupoholičarske vesti
23.09.2010.

Gomex | Otvaranje novog maloprodajnog objekta GOMEX u Srpskoj Crnji

Gomex je vrata najnovijeg maloprodajnog objekta potrošačima u Srpskoj Crnji, otvorio u utorak 14.septembra  u 9 časova u ulici Partizanska 41. Poslovna jedinica posluje pod imenom ”Srpska Crnja”, na površini od 228 m2.

 

Gomex_3

{webgallery}Gomex_1Gomex_2{/webgallery}

Prodavnica je uređena po standardima Gomex kompanije koja je prepoznatljiva u svim maloprodajnim objektima lanca.

 

U objektu se nalaziti roba široke potrošnje sa ponudom većom od 5 000 artikala koji zadovoljava potrebe dnevne kupovine. Posebnu pažnju posvetili smo ponudi voća, povrća, mlečnog programa, kao i svežeg mesa proverenog kvaliteta. Izdvajamo ponudu kućne hemije i lične higijene. Celokupna ponuda  po izvanrednim cenama zadovoljava dnevne potrebe naših  potrošača.

 

Za profesionalnu i ljubaznu uslugu, po najsavremenijim maloprodjnim standardima, brine se 8 zaposlenih.

 

Za sve kupce koji su prisustvovali otvaranju objekta, Gomex je pripremio prigodne poklone kao i mnogobrojna iznenađenja. Otvaranju je prisustvovala i Gomex maskota.

 

Za dan otvaranja novog objekta, bila je spremna i „Akcija plus” sa atraktivnim artiklima po najpovoljnijim cenama: kafa Doncafe minas 100gr  49.90, keks Jaffa biscuit orange 150gr  64.90, voda Knjaz Miloš gazirana 1.5l  32.90, pšenično brašno Žitko T 500 1kg  34.90, dimljeni vrat Big Bull 1kg  599.90, sok Pepsi 2l  69.90, deterdzent Tide 2u1 3kg  389.90, toalet papir All day 2sl 12/1  109.90.

 

 

O nama
 
Gomex d.o.o. osnovan je 1995. godine u Belom Manastiru u Hrvatskoj, a od 1997. godine kompanija nastavlja poslovanje u Zrenjaninu u Srbiji. Nakon 1999. godine iz segmenta poslovanja veleprodaje robe široke potrošnje Gomex proširuje delatnost i u segmentu maloprodaje. 2007. godine izvršena je manjinska dokapitalizacija od stranog fonda Seaf, a u cilju dalje profesionalizacije i usvajanja najsavremenijih evropskih standarda poslovanja u maloprodaji.
 
Prvi Gomex-ov maloprodajni objekat otvoren je septembra 1999. godine u Zrenjaninu. Nakon toga kreće intenzivno širenje maloprodajne mreže. Decembra 2006. godine Gomex otvara supermarket Total u Ulici Marka Oreškovića bb u Zrenjaninu.
 
Gomex danas posluje u preko 60 maloprodajnih objekata širom Vojvodine (Zrenjanin, Novi Sad, Subotica, Topola, Vrbas, Bečej, Srpska Crnja...) i zapošljava više od 600 radnika.
 
Gomex prodavnice su prosečne veličine 250m2 I smeštene na najatraktivnijim mestima u neposrednom komšiluku svojih potrošača.
 
Gomex svojim potrošačima svakodnevno obezbeđuje bogat asortiman kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cenama. Posebna pažna posvećena je obučenoj radnoj snazi koja svakodnevno stalnim potrošačima na profesionalan, ali i prisan način obezbeđuje kupovinu. Iz tog razloga Gomex prati i slogan „Mi popravljamo raspoloženje“.