Kupoholičarske vesti
15.09.2010.

Immo Outlet Centar | Prvi rođendan prvog outleta-a u Srbiji

 

immo-prvi-rodjendan

 

Outlet koncept je uglavnom poznat mlađoj generaciji i onima koji su bili u prilici da borave u inostranstvu, a od nedavno postaje prepoznatljiv i na našim prostorima. Prvobitno, outlet centri nastali su u Sjedinjenim Američkim Državama, da bi devedesetih godina zaživeli i u Evropi. Ovaj koncept podrazumeva ponudu najznačajnijih i brojnih brendova na jednom mestu po znatno nižim cenama u odnosu na klasične prodavnice. 

 

U subotu, 19. septembara 2010. Immo Outlet Centar proslavlja prvu godinu postojanja kao outlet centar. Tokom celog dana u kući najpoznatijih brendova sa stalnim popustima biće organizovane raznovrsne poklon-akcije, animacije za mališane, osveženja i dodatni popusti na već poznatu bogatu i kvalitetnu ponudu, dok će za atmosferu biti zaduženi poznati domaći DJ-jevi. 

 

Tokom celog rođendanskog meseca, u periodu od 19. septembar do 19. oktobra svi posetioci Immo Outlet Centra biće u prilici da učestvuju u raznim akcijama, kao i da osvoje vredne nagrade. U saradnji sa Still Magazinom, svakog vikenda u centru, biće organizovana takmičenja za najbolju modnu kombinacijua. Svi posetioci koji kupe dva ili više od dva komada odeće u okviru trajanja takmičarskih vikenda mogu učestovati u takmičenju. Modni stilisti, biraće najbolju odevnu kombinaciju među učesnicima koji će biti u prilici da osvoje dodatni šoping u vrednosti  od 15 000 dinara. Takođe, Immo Outlet Centar sve svoje „vršnjake“, odnosno bebe koje pune godinu dana, obradovaće lepim poklonima.