Kupoholičarske vesti
30.08.2010.

Sa kuponom iz Pressa popust u supermarketima na Duel deterdžente za veš

Samo uz primerak dnevnog lista Press, od ponedeljka 30. avgusta do četvrtka 2. septembra, svaki čitalac dobiće poklon vredniji od cene novina. A to je tek početak, jer vas potom, u narednih pet nedelja, čekaju još mnogobrojna prijatna iznenađenja.

Press-10-posto-POPUST

Za početak, sve što treba da uradite jeste da sa poklon kuponom, koji će se nalaziti u donjem desnom uglu naslovne strane, odete u najbližu „Tempo", „Tempo ekspres", „Maksi", „Dis", „Intereks" ili „Idea" prodavnicu. Tamo ćete, samo uz Pressov poklon kupon, moći da ostvarite 10 odsto popusta na „duel" deterdžente u pakovanju od tri kilograma.

I to nije sve. Akcija Pressovih popusta se posle ovog prvog kruga nastavlja i trajaće čak pet nedelja! Čitaoce za to vreme očekuje niz prijatnih iznenađenja i prilika da znatno prištede prilikom kupovine svakodnevnih potrepština. Zasad, otkrićemo vam da ćete uz kupone iz Pressa imati takođe 10 odsto popusta i na mnoge druge proizvode iz „Beohemijine" linije. O kakvim je sve iznenađenjima reč, saznaćete narednih dana u Pressu...