Kupoholičarske vesti
26.08.2010.

Frikomov sladoled „macho“ Goranu Stojkovu doneo 10 miliona dinara

Dvadesetdevetogodišnji Goran Stojkov kaže da uvek kupuje Frikomove sladolede i to po raznim mestima u gradu, te da je baš iznenađen što mu je kupovina u samom centru grada donela srećni štapić. Vredna nagrada će mu, kako kaže ulepšati život.  Novac od nagrade najpre će dati roditeljima zemljoradnicima da otplate kredite, a nešto novca će najverovatnije potrošiti i na putovanje pošto je nedavno izvadio novi pasoš.

Velika nagradna igra“ Pažljivo ližite!”, koja se organizuje pod sloganom “Uzmi bilo koji, milione osvoji“ počela je 1. maja ove godine i trajaće do 18. septembra. Tokom ove nagradne igre, Frikom će srećnim dobitnicima, u instant delu igre koji traje do 31. avgusta, podeliti brojne značajne novčane nagrade: čak 300 nagrada od 20.000 dinara, 10 nagrada od pola miliona dinara, pet nagrada od milion dinara, kao i nagrade od 5.000.000 i 10.000.000 dinara, dok će na finalnom izvlačenju biti dodeljena mega nagrada od 1,5 miliona dinara.

Završno izvlačenje odigraće se 18. 09. 2010. u Beogradu kada će se, osim nagrade od 1,5 miliona dinara, deliti i sve neizvučene nagrade. Dovoljno je da sakupite tri nedobitna štapića, omota korneta ili kombinaciju štapića i korneta i pošaljete na Frikomovu adresu: Frikom a.d., Zrenjaninski put bb, poštanski fah 21, 11213 Beograd, sa napomenom: Za nagradnu igru „Pažljivo ližite“.

- fotografija sa dobitnikom -

dobitnik-Goran-Stojkov-prodavacica-sladoleda-i-glumac-Mladen-Sovilj