Kupoholičarske vesti
20.08.2010.

Mercator | Velika školska šoping groznica! Sniženja i zabava za roditelje i školarce!

Velika školska šoping-groznica u Hipermarketu će omogućiti roditeljima i školarcima tokom ovog vikenda 10 odsto popusta na svaku kupovinu od 18 do 21 čas, kao i sniženje od 20 odsto na PC galanteriju i 15 odsto na sve vrste računara i u Hipermarketu i u Centrima Tehnike. U subotu posetioce Hipermarketa očekuje popust od 15 odsto na školske torbe, a u nedelju 15 odsto na školski pribor.

Pored izuzetno širokog i atraktivnog asortimana namenjenog školskoj deci i omladini, biće ovo jedinstvena prilika i za demonstraciju različitih škola: sporta, plesa, saobraćaja, baleta i jezika. Pored toga, biće upriličeni i različiti edukativno-zabavni sadržaji koje su pripremili MUP Srbije (o „Bezbednosti dece u saobraćaju”), Dom zdravlja „Dr. Ristić” iz Beograda (o „Sticanju pravilnih navika u ishrani kod dece“) i Dom Zdravlja Niš, kao i druge institucije koje će ovog vikenda potvrditi da su prijatelji dobrih đaka koji se blagovremeno pripremaju za predstojeće školske obaveze.

Ovaj događaj upotpuniće i brojna druga prijatna izenađenja: izložba knjiga, igra pantomime, kviz znanja, kreativna radionica „Moja škola, baš je fora“.

Sa spiskom potreba za vašeg školarca požurite do najbližeg Mercator Centra, da ne biste propustili Veliku školsku šoping groznicu!