Kupoholičarske vesti
18.08.2010.

Univerexport supermarket na Novom Beogradu | Otvaranje 23. avgusta 2010. godine

U Nehruovoj 68b, blok 62, na Novom Beogradu, tačno u podne, 23. avgusta potrošači će moći svečano da zakorače u prvi Univerexport supermarket, na teritoriji Beograda.

 

Beograd dobija investiciju vrednu 1,5 miliona eura, a ono što je još važnije 100 ljudi dobilo je sigurno radno mesto, sa svim zakonski pripadajućim socijalnim i zdravstvenim beneficijama.

Supermarket „011“ predstavlja 30. maloprodajni objekat, koji Univerexport otvara na tržištu Srbije, kao jedan od vodećih domaćih trgovinskih lanaca, koji punih 20 godina uspešno posluje na domaćem tržištu. Prodajni deo objekta prostire se na 1850m², a još toliko kvadrata zauzima infrastrukturni deo objekta. Vrhunska usluga biće svakodnevno pružana potrošačima, a prodaja će se obavljati na 12 kasa, u periodu od 7:00 do 22:00 časa, svakoga dana. Ljubazno osoblje usluživaće potrošače putem 12 kasa, od kojih će 4 kase biti brze, a od 8 redovnih kasa jedna će biti namenjena osobama sa invaliditetom.

Potrošače će na dan otvaranja očekivati mnogobrojna iznenađenja u vidu specijalnih akcija, kao i mnogobrojnih poklona i promocija.

Supermarket „011“ nudiće asortiman od 15.000 proizvoda i to iz širokog asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a svoje mesto u supermarketu pronaći će i pijaca sa širokim asortimanom uvek svežeg voća i povrća, ribarnica koja će u ponudi imati mnogobrojne vrste riba i morskih plodova, sveže meso ad Bačke, vrhunskog kvaliteta sa domaće farme, čiji kvalitet je zagarantovan i HACCP standardima. Potrošači će svakodnevno u ponudi imati i gotova jela i jela sa grill-a, kao i veliki izbor svežih peciva i hlebova. Zavidan asortiman biće obogaćen širokom ponudom proizvoda iz svih robnih grupa, kao i vrhunskom vinotekom, koja će u svom asortimanu imati vina iz svih regija sveta.

Potrošači će pored redovnih sadržaja na koje su navikli u prodajnim objektima Univerexport-a, u okviru supermarketa „011“ imati u ponudi i dodatne sadržaje u vidu pošte i menjačnice, a vlasnici kućnih ljubimaca će imati obezbeđen prostor za čuvanje istih, dok uživaju u čarima kupovine.

 

Univerexport je pre 20 godina počeo kao mala porodična firma sa 4 zaposlena. Duh porodice i zajedništva neguje se i danas i upravo ta činjenica predstavlja ključ uspeha.