Kupoholičarske vesti
06.08.2010.

Gigatronova tradicionalna akcija "KOLIKI PROSEK – TOLIKI POPUST"

Gigatron-prosek-popust-2010

Potrebno je da samo prilikom kupovine na uvid našem prodavcu dostavite đačku knjižicu ili svedočanstvo, a mi cemo Vam odobriti popust pri kupovini laptop ili desktop računara u iznosu proseka koji ste ostvarili u školskoj 2009/2010 godini.

Prilikom kupovine neophodno je da uz osobe mlađe od 18 godina bude prisutan roditelj ili staratelj. Ova akcija se odnosi na sve laptop i desktop računare iz naše ponude.

Popust se ne može primeniti ni na jedan drugi artikal iz naše ponude.

Popust se ne može kumulativno sabirati sa ostalim akcijskim popustima(popust na online,G-klub popusti itd…). Prilikom kupovine može se iskoristiti samo jedan popust. Za kupovinu jednog artikla može se iskoristiti samo jedna knjižica/svedočanstvo. Ne postoji mogućnost sabiranja rezultata(po principu dva učenika prosek 5.0 – 10% popusta). Popust ne vazi ukoliko se placanje vrsi na 6 rata bez kamate.

Ukoliko robu poručujete online možete iskoristiti ili ovaj akcijski popust ili standardni popust na onlajn naručivanje. Ukoliko se odlučite na popust po osnovu akcije "KOLIKI PROSEK - TOLIKI POPUST", a kupujete online, neophodno je da na adresu prodaja@gigatronshop.com pošaljete skeniranu djačku knjižicu(stranu sa imenom i stranu sa uspehom na kraju 2009/2010) ili svedočanstvo. Roditelji mogu naručiti proizvode onlajn na svoje ime uz dostavljanje potrebnih skeniranih dokumenata učenika na navedenu email adresu. Ukoliko ne dobijemo potrebna dokumenta u roku od 24h od trenutka naručivanja, smatraćemo da ste se odlučili za online popust. Gigatron se obavezuje da čuva privatnost dostavljenih skeniranih dokumenata.

 

Primeri obračuna popusta:

  • Prosek u školskoj 2009/2010– 5.0 ----- 5% popusta
  • Prosek u školskoj 2009/2010– 4.0 ----- 4% popusta
  • Prosek u školskoj 2009/2010– 3.5 ----- 3.5% popusta
  • Prosek u školskoj 2009/2010– 3.25 ----- 3.25% popusta
  • Prosek u školskoj 2009/2010– 2.5 ----- 2.5% popusta
  • itd.

 

Gigatron zadržava pravo da uz javno obaveštenje(koje može biti i putem našeg sajta www.gigatronshop.com jednostrano otkaže akciju u bilo kojoj fazi, ukoliko ustanovi da je došlo do materijalne povrede ili zloupotrebe akcije ili ukoliko je došlo do događaja koji imaju karakter više sile. Ukoliko bi nastala neka od gore navedenih okolnosti, izvlačenje i dodela poklona biće odmah obustavljeno jednostranom odlukom Gigatron d.o.o, a Gigatron d.o.o se obavezuje da javno objavi razloge koji su doveli do prekida izvlačenja i dodele poklon računara.

U slučaju otkazivanja ili prekida akcije neće se nadoknađivati troškovi ili eventualna šteta.

Ove odrednice počinju važiti sa danom početka akcije i svi učesnici prihvataju sve odredbe ovih pravila bez ikakvih izmena.

Sve dodatne informacije vezane za ovu akciju možete dobiti od naših prodavaca ili slanjem maila na adresu podrska@gigatronshop.com