Kupoholičarske vesti
05.08.2010.

Novo EUnet prodajno mesto u Sava Centru

Na našem novom prodajnom mestu korisnici će moći da aktiviraju sve usluge u EUnet-ovoj ponudi, kupe VoIP (Internet) telefon ili uplate EUnetPhone uslugu za jeftino telefoniranje preko Interneta i informišu se o servisima u našoj bogatoj ponudi.

Upotrebom VoIP (Internet) telefona, veoma jednostavno razgovarajte sa poslovnim partnerima, prijateljima i članovima porodice širom sveta i štedite do 10 puta na telefonskim računima. U ponudi su dva modela bežičnog smart telefona Simens Gigaset, A580 IP i C470 IP. Jednostavnim pritiskom na taster, ovaj telefon možete koristiti kao standardni telefonski uređaj i kao VoIP (Internet) telefon koji smanjuje Vaš račun za inostrane pozive. Nije vam potreban računar da biste uživali u praktičnosti Internet poziva i kvalitetnom zvuku.

Samo uz ovaj telefon, automatski dobijate aktiviranu EUnetPhone uslugu i kredit od 500 dinara ili do 90 minuta potpuno besplatnog telefoniranja sa inostranstvom.

Radno vreme prodajnog mesta je radnim danima od 9 do 17h, a kontakt telefon je 011 311 45 02.

Sve dodatne informacije o jednostavnoj upotrebi EUnetPhone servisa i VoIP telefona, kao i ostalim servisima u našoj ponudi potražite na adresi ili besplatnim pozivom EUnet Call Centra na 0800 300 400.