Kupoholičarske vesti
26.07.2010.

Frikomov milion otišao u Leskovac

 

Tim povodom kompanija Frikom je ispred Robne Kuće Beograd organizovala svečano uručenje nagrade. Program je vodio mladi glumac iz Frikomove reklame Mladen Sovilj, a okupljene je zabavljao pirotski bend „Veštačko disanje“.

 

Sve prisutne Frikom je počastio sladoledom.

 

Velika nagradna igra“ Pažljivo ližite!”, koja se organizuje pod sloganom “Uzmi bilo koji, milione osvoji“ počela je 1. maja ove godine i trajaće do 18. septembra. Tokom ove nagradne igre, Frikom će srećnim dobitnicima podeliti brojne značajne novčane nagrade: čak 300 nagrada od 20.000 dinara, 10 nagrada od pola miliona dinara, pet nagrada od milion dinara, kao i nagradu od 10.000.000 dinara, dok će na finalnom izvlačenju biti dodeljena nagrada od 1,5 miliona dinara.

 

Završno izvlačenje odigraće se 18. 09. 2010. u Beogradu kada će se deliti i sve neizvučene nagrade. Dovoljno je da sakupite tri nedobitna štapića, omota korneta ili kombinaciju štapića i korneta i pošaljete na Frikomovu adresu: Frikom a.d., Zrenjaninski put bb, poštanski fah 21, 11213 Beograd, sa napomenom: Za nagradnu igru „Pažljivo ližite“.

 

- Fotografije dobitnika nagrade -

{webgallery}Bratislav-Lazarevic-Aleksandar-Lazarevic-Frikom-brand-manager-Sasa-Ciricprodavacica-sladoleda-bratislav-lazaravic-aleksandar-lazarevic-mladen-soviljFrikom-promoterke-Bratislav-lazarevicAleksandar-Lazarevic-Mladen-Sovilj{/webgallery}