Kupoholičarske vesti
21.07.2010.

Super Cort u Subotici | Naselje Prozivka, Ul. Nade Dimić br. 7

Super CORT je još jedan u lancu prodajnih objekata koji je otvorilo preduzeće Real Market u našoj zemlji. Posle Hiper Cort-a, prvog velikog hipermarketa koji je otvoren u februaru u Beogradu, i stanovnici Subotice od sada imaju svoje mesto za “Kupovinu sa pet zvezdica” koje je po kvalitetu usluge potpuno podređeno potrebama kupaca.  

 

Super_Cort_Subotica_otvaranje_cort6

 

Moderan ambijent, ogroman izbor i izuzetno povoljne cene će i građanima Subotice omogućiti da u ovom objektu pronađu svoj interes za velike nabavke i redovne dnevne kupovine. Svojim potrošačima Super CORT donosi i mini pijacu sa dnevno svežim voćem i povrćem i mesaru sa velikim izborom svežeg svinjskog, junećeg i živinskog mesa po najpovoljnijim cenama.  

Osim što je dobila i vrhunski trgovinski objekat, Subotica je na ovaj način dobila i novih 30 radnih mesta. Objekat je otvoren svakog dana od 07-22h.

- Fotografije sa otvaranja -

{webgallery}Super_Cort_Subotica_otvaranje_cort1Super_Cort_Subotica_otvaranje_cort2Super_Cort_Subotica_otvaranje_cort3Super_Cort_Subotica_otvaranje_cort4Super_Cort_Subotica_otvaranje_cort5Super_Cort_Subotica_otvaranje_cort7{/webgallery}