Kupoholičarske vesti
05.07.2010.

IDEA | Otvorena prva Idea Super prodavnica u Smederevu

Prodavnica u Smederevu je 15-ta i najveća prodavnica koju je Idea otvorila ove godine, a ujedno i 112-ta prodavnica koju Idea ima u okviru svoje maloprodajne mreže. Nova Idea prodavnica, prodajne površine preko 2.400 kvadrata, opremljena je u skladu sa najsavremenijim standardima svetskog retail-a i nudi bogat asortiman više od 16.000 artikala. Otvaranjem stvorili su se uslovi za zapošljavanje 73 novih radnika s ovog područja. Radno vreme prodavnice je svakim danom od 8.00 do 21.30 sati.

Idea donira ustanovu Dnevni boravak za decu sa smetnjama u razvoju „Sunce“ u narednih šest meseci.

Tim povodom, kompanija Idea će ustanovu Dnevni boravak za decu sa smetnjama u intelektualnom razvoju „Sunce“ u Smederevu donirati osnovnim životnim namirnicama u narednih šest meseci, koja podrazumeva celokupne mesečne potrebe ove ustanove. Donaciju su u ime Dnevnog boravka „Sunce“ primili gospođa Biljana Gvozdenović, upravnik , kao i gospođa Slobodanka Popović, sekretar Društva za pomoć nedovoljno razvijenim osobama.

 

Dnevni boravak “Sunce“ funkcioniše u okviru Društva za pomoć nedovoljno razvijenim osobama od osnivanja, 15. septembra 2003. godine i za cilj ima zbrinjavanje dece i omladine ometene u mentalnom razvoju i njihovo uključivanje u radne aktivnosti. U boravku se svakog dana nalazi 20 korisnika različitog stepena ometenosti, a nedeljno kroz njega, učestvujući u radionicama, prođe još stotinak mališana.

 

Nova Idea kupcima nudi bogat asortiman dnevno potrebnih artikala, omogućujući kvalitetnu kupovinu na jednom mestu. Na odeljenju „zelene pijace“ svi kupci mogu da pronađu sveže voće i povrće po najpovoljnijim cenama. Iz ponude sveže hrane posebno ističemo gastro odeljenje sa velikim izborom svakodnevno sveže pripremljenih specijaliteta, odeljenje mesare sa ponudom uvek svežeg mesa kontrolisanog porekla, delikatesa, torti i kolača kao i pekare sa uvek svežim pecivom. Pored svakodnevnih prehrambenih artikala i zdrave hrane kupce očekuje bogat asortiman kućnih potrepština, tekstila, tehnike, malih kućnih aparata, hemije i kozmetike, a sve u skladu sa potrebama i očekivanjima kupaca.

 

Povodom otvaranja svi kupci su dobili poklone, a svaki stoti kupac besplatnu kupovinu.

 

Ujedno je u saradnji sa dobavljačima, najpoznatijim domaćim proizvođačima hrane i pića, organizovan veliki broj promocija koje prate bogate degustacije i brojni pokloni.

 

Idea i u 2010. godini nastavlja sa ulaganjem u razvoj maloprodajne mreže. Samo u prvih šest meseci ove godine Idea je otvorila 15 prodavnica širom Srbije uz nameru da sličnim tempom nastavi ovu poslovnu godinu.

- Fotografije sa otvaranja -

{webgallery}Smederevo_Idea_01Smederevo_Idea_02Smederevo_Idea_03{/webgallery}