Kupoholičarske vesti
02.07.2010.

Frikom | Pančevka osvojila „milionče“ u Frikom nagradnoj igri

Tim povodom kompanija Frikom je na Trgu kralja Petra I u Pančevu organizovala svečano uručenje nagrade. Program je vodio popularni radijski voditeljski par Gorica Nešović i Dragan Ilić, a okupljene je zabavljao bend Incognito uz duhovite dosetke mladih glumaca iz Frikomovog spota Jane Milić i Mladena Sovilja.  

Sve prisutne Frikom je počastio besplatnim sladoledom.  

Velika nagradna igra“ Pažljivo ližite!”, koja se organizuje pod sloganom “Uzmi bilo koji, milione osvoji“ počela je 1. maja ove godine i trajaće do 18. septembra. Tokom ove nagradne igre, Frikom će srećnim dobitnicima podeliti brojne značajne novčane nagrade: čak 300 nagrada od 20.000 dinara, 10 nagrada od pola miliona dinara, pet nagrada od milion dinara, kao i nagradu od 10.000.000 dinara, dok će na finalnom izvlačenju biti dodeljena mega nagrada od 1,5 miliona dinara.  

Završno izvlačenje odigraće se 18. 09. 2010. u Beogradu kada će se deliti i sve neizvučene nagrade. Dovoljno je da sakupite tri nedobitna štapića, omota korneta ili kombinaciju štapića i korneta i pošaljete na Frikomovu adresu: Frikom a.d., Zrenjaninski put bb, poštanski fah 21, 11213 Beograd, sa napomenom: Za nagradnu igru „Pažljivo ližite“.

Fotografije dobitnice i popularnih voditelja i glumaca

{webgallery}Frikom-milion-01Frikom-milion-2{/webgallery}