Kupoholičarske vesti
25.06.2010.

Šoping groznica u Mercator Centrima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, 26. i 27. juna 2010.

Na raspolaganju će biti sportska oprema, garderoba najpoznatijih svetskih brendova, parfemi i kozmetički preparati, dečja oprema, igračke i mnogi drugi artikli.

 

U subotu i nedelju, Happy hours u periodu od 18 do 21 čas, omogućiće svim kupcima uštedu od 10 odsto u Hipermarketu, bez obzira na vrednost kupovine i način plaćanja. Prodavnica Intersport obradovaće kupce popustom od 20 odsto na nove kolekcije tekstila, obuće i McKinley rance, dok će odabirom gardarobe poznatih modnih brendova u Aveniji mode, poklonici dobrog dizajna ostvariti uštedu od čak 50 odsto. Parfimerija Beautique će odobravati mirišljavih 20 odsto, a M Centar Tehnike, u Beogradu i Nišu, svojim vernim potrošačima omogućiće popust od 10 odsto. Shopping groznici pridružilo se preko 20 lokala, a pogodnosti koje nude biće vidno označene na lokalu.

Svi posetioci Mercator Centra u subotu, 26. juna, u periodu od 10 do 18 časova, imaće priliku da se upoznaju sa prednostima korišćenja kartice Mercator Pika. U pauzama kupovine, u periodu od 14 do 21 čas, samo u Mercator Centru Novi Sad, Sanus Wellness Centar će predstaviti načine opuštanja i očuvanja zdravlja, koji se koriste u njihovom centru. Istinski ljubitelji mode ne treba da propuste Veliku multibrend modnu reviju, od 19 časova. Neće izostati ni dobre muzičke numere po izboru DJ-a.

- Spisak popusta Mercator Beograd -

{webgallery}Mercator_groznica-bg-1Mercator_groznica-bg-2{/webgallery}

- Spisak popusta Mercator Niš -

{webgallery}Mercator_Shoppinggroznica-NIS-1Mercator_Shoppinggroznica-NIS-2{/webgallery}

- Spisak popusta Mercator Novi Sad -

{webgallery}Mercator_groznica-NoviSad-1Mercator_groznica-NoviSad-2{/webgallery}