Kupoholičarske vesti
14.06.2010.

Ušće Shopping Center | Počinje „Mojih 90 minuta”

Naime, svakog vikenda od 11. juna do 11. jula u „Kolosej“ bowling-u na drugom spratu kao i na drugim lokacijama u UŠĆE Shopping Centru, posetioci će imati priliku da besplatno učestvuju u modnim, beauty i zabavnim avanturama, kao i igrama za najmlađe, koktelima, astro savetima, školi salse, jutarnjim joga vežbama, kao i karaoke i bowling večerima.

Usce-Mojih-90-minuta-2010

Program počinje svakog petka od 18 sati. U kuglani Kolosej posetioci a posebno odlični učenici  i  dame će moći da se oprobaju  u  kuglanju, dok će svi posetioci  u petak, 2. i 9. jula biti u prilici da osvoje vredne nagrade tokom karaoke večeri. U istom večernjem terminu, svi zainteresovani  imaće ekskluzivnu priliku da  isprobaju svoje virtuelne fudbalske veštine na FIFA World Cup 2010 kompjuterskoj  igrici.

Svaka subote u okviru   „Malih 90 minuta“  posebnog zabavnog programa za decu, u periodu od 10 do 12 sati klinci će moći će da šutiraju male penale, učestvuju u kvizovima, revijama i konkursu za izbor princa i princeze UŠĆE Shopping Centra.

Večernji program subotom počinje u 18 sati u trajanju od dva sata koji će biti ispunjeni salsom i koktelima, kao i akcijom „Cosmo Beauty makeover“ koja će sigurno privući sve devojke raspoložene za eksperimente ulepšavanja.

Nedeljna jutra u UŠĆU će tokom narednih pet vikenda  počinjati  jutarnjim opuštanjem od 10h uz jogu, pilates i anti-aging programe u organizaciji magazina „Sensa“.

Popodnevni termin nedeljom od 18 do 20 sati rezervisani su za uživanje u modi i šoping sa poznatima.

„Mojih 90 minuta & extra time“  od 11.06 -11.07. su osmišljeni za sve one ljubitelje  kupovine koji  osim fudbalske groznice žele i  letnju šoping zabavu u UŠĆE SC. Više informacija, detaljan raspored akcija i formular za prijavu mogu se naći  na sajtu  

www.usceshoppingcenter.com/mojih90minuta/.