Kupoholičarske vesti
09.06.2010.

Noć knjige u Beogradu, Nišu i Novom Sadu | Popusti od 30 do 70%

 

Organizatori manifestacije „Noć knjige“, pod sloganom Budni uz knjigu, želeli su da utiču na popularizaciju kulture čitanja u Srbiji, okupljajući sve najveće srpske izdavače na jednom mestu, i da omoguće svim čitaocima da kupuju svoje omiljene naslove po cenama nižim od 30 do 70 odsto.

 

Svi naslovi koji će te večeri u knjižarama Delfi biti na popustu moći će pod istim uslovima i u isto vreme da se kupe i preko sajta www.delfi.rs.

 

Svi kupci u knjižarama Delfi uz kupljenu knjigu dobiće na poklon: najnoviju kozmetiku za muškarce Right Guard, žensku kozmetiku Golden Rose, nakit iz poslednje kolekcije Blue Rose, novi Fitness Nestle med i bademi. Kupci iz Beograda dobiće na poklon ulaznice za beogradska pozorišta i besplatne termine za kuglanje u Koloseju.

 

Tokom večeri posetioci će slušati muziku poznatih di-džejeva, a imaće priliku i da degustiraju peciva novog austrijskog brenda Roggenart i da uživaju u ledenoj kafi Chino.

 

noc-knjige-01U svakoj od knjižara domaćini večeri biće poznate ličnosti – Suzana Mančić, Sanja Marinković i Voja Nedeljković, kao i specijalni gosti iz sveta književnosti, muzike, glume i novinarstva.

 

Prijatelj „Noći knjige“ je Eurobank EFG, koja će ovom prilikom predstaviti svoju humanitarnu karticu „Veliko srce“.

 

Lokacije:

 

Beograd: Delfi knjižare

- SKC, Kralja Milana 48

- Makedonska 12

- Terazije 38

- Bulevar kralja Aleksandra 146

- Bulevar kralja Aleksandra 92 – knjižara “Kod Vuka”

 

 

Novi Sad: Delfi knjižara

Kralja Aleksandra 3

 

 

Niš: Delfi knjižara

TC Kalča