Dešavanja & Promocije
22.09.2020.

CineStar Surprise u Ada mall-u

CineStar Surprise u Ada Mallu - novootvoreni bioskop priprema iznenađenja od 24. septembra do 4. oktobra, dovoljno je da zavirite ispod sedišta!

 

U bioskopu se događaju najlepši trenuci, opuštamo se, gledamo najnovije filmove, družimo se i provodimo vreme sa dragim osobama, a u novootvorenom CineStaru u Ada mallu u periodu od 24. septembra do 4. oktobra, po jedan posetilac na svakoj projekciji otići će kući punih ruku - čeka ga iznenađenje, poklon ispod sedišta!


U srećnom paketu biće svega, od gratis bioskopske ulaznice na Stars Club Loyalty kartici, do Ada ruksaka, peškira ili ćebenceta, kozmetičkog preparata, vaučera za popuste itd. Akcija će trajati 11 dana i ukupno će biti podeljeno 300 bogatih poklon paketa.


CineStar sedišta su najudbnija bioskopska sedišta u gradu jer osim što su izrađena od kože, s većim razmacima od klasičnih, nude i pokretan naslon, a dodatni izbor posetiocima su VIP Relax sedišta i Royal Beds sa stočićem i bežičnim punjačem za mobilni telefon. Osim izuzetnih bioskopskih sala, ovaj bioskop ima i nešto što drugi nemaju – sjajan Cinema bar sa terasom i pogledom na Adu, a tu je 4DX sala sa specijalnim efektima za ljubitelje posebnog efektnog bioskopskog doživljaja.

 

Partneri CineStar Surprise akcije su Ada mall, DM, Fashion & Friends, Kiehl’s i Sport Vision.

 

Među filmovima koji su na repertoaru je najnoviji neverovatan film katastrofe Greenland: Poslednje utočišta sa Džerardom Batlerom, zatim verna adaptacija dečjeg klasika Pinokio, tinejdžerski hit film After: Posle sudara,  kao i već poznati Mulan, Tenet i drugi.

 

Ulaznice kupi online na www.cinestarcinemas.rs i možda baš ti pronađeš poklon paket ispod sedišta!