Dešavanja & Promocije
16.12.2019.

CAMPER KOLEKCIJA U ZNAKU MINIMALIZMA

Začetnik udobne, casual obuće, španski brend Camper je u proteklim godinama hrabro eksperimentisao sa dizajnom i estetikom svojih modela, stvarajući originalne nove stilove za muškarce i žene.

Svaki komad kolekcije za jesen/zimu19 pažljivo je osmišljen, ostajući veran prepoznatljivom duhu i nasleđu brenda.

Zahvaljujući urbanom, svedenom dizajnu, čizme Brutus predstavljaju pravi statement komad koji se podjednako dobro uklapa sa elegantnom i ležernom odevnom kombinacijom. Izrađen od glatke kože i ojačan vezom za dodatnu izdržljivost, ovaj model predstavlja pouzdanog saputnika za svaku vrstu avanture.

Sportski model Drift savršeno reinterpretira klasični dizajn 90-ih, spajajući vintidž stil i najnoviju tehnologiju. Čizme su vrlo fleksibilne i lagane, a GoreTex membrana pruža dodatnu vodootpornu zaštitu. Zbog visokih tehničkih performansi, Drift je omiljeni izbor poklonika sportskih aktivnosti.

Inspirisan minimalističkim industrijskim dizajnom, model Courb odlikuju čiste linije i svedene boje, čineći ga nezaobilaznim delom svakog jesenjeg outfita. Gorni deo je kreiran od najkvalitetnije kože, a lagani, izdržljivi đonovi omogućavaju maksimalnu fleksibilnost i uživanje u aktivnostima na otvorenom bez ograničenja.