Dešavanja & Promocije
21.06.2019.

GOMEX: Prvi objekat u Čačku

Još dve nove karike u trgovačkom lancu GOMEX-a od petka, 21. juna su maloprodajni objekti "Čačak Centar" u Čačku i "Banatsko Novo Selo" u istoimenom naseljenom mestu.

Mini market "Čačak Centar" prostire se na 181 m2 prodajnog prostora, a nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno dvanaest novih kolega i koleginica. MPO "Čačak Centar" raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom... i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za superete. Potrošačima je asortiman od blizu 3000 artikala na raspolaganju za kupovinu svakog dana od 7 do 20:45h.

Supereta "Banatsko Novo Selo" na teritoriji grada Pančeva prostire se na 300 m2 prodajnog prostora, a nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno dvanaest novih kolega i koleginica. Objekat raspolaže sa dve kase, a radno vreme je radnim danima i subotom od 07 do 20:45h kao i nedeljom od 7 do 13h.

Značajno je istaći da je u obe prodavnice postavljen mlin za kafu koji potrošačima, ljubiteljima kafe omogućava da kombinacijom tri kvalitetne vrste zrna pripreme i samelju svoju omiljenu mešavinu.

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovim prodavnicama biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku "Graničar". Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije "Graničar", naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO "Čačak Centar" i "Banatsko Novo Selo" deliti slično iskustvo.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara