Dešavanja & Promocije
27.05.2019.

TOMMY SPORT kolekcija u PROMENADA centru Novi Sad

Tommy Hilfiger lansirao je nedavno novu mušku i žensku TOMMY SPORT kolekciju, koja predstavlja miks klasičnog američkog nasleđa i vrhunskog atletskog dizajna. Dok je fokus na komforu, sportski komadi integrišu tehnologiju kompresije, vodootporne materijale, fleksibilnost, kao i savremeni stil.

Artikle odlikuju izvanredne performanse koje omogućavaju optimalno kretanje i višenamensko i dugotrajno korišćenje, te se mogu preneti i na buduće generacije koje su okrenute aktivnom životu i posmatraju wellness i fitness kao način života. Inspiracija za kolekciju potiče od raznovrsnih uticaja, polazeći od arhive brenda i bogatog TOMMY HILFIGER nasleđa, preko urbanog gradskog stila, do trkačke staze.

„Aktivan život danas postaje svakodnevnica i, uopšteno, način na koji se oblačimo, a naredne generacije će očekivati dizajn koji je u skladu sa njihovim tzv. „on-the-go“ načinom života“ rekao je Tommy Hilfiger. „Odeća treba da prati aktuelne trendove i mi se trudimo da izađemo u susret potrebama i željama potrošača i fanova lansiranjem TOMMY SPORT kolekcije, koja unosi dašak kul i odvažnog stila u svet performansi i funkcionalnosti. Ikonične komade iz naše arhive unapređujemo i modernizujemo koristeći najnovije sportske materijale i inovativnu proizvodnu tehniku.“

Prolećna TOMMY SPORT kolekcija bogata je energijom i oživljava klasični sportski stil unoseći raznovrsne inovacije i moderne uticaje. Linija nudi širok asortiman modernizovanih komada poput ženskih sportskih topova, helanki i šortseva osvežavajući ih jarkim bojama, grafikom i prugastim detaljima. Novitet je i novi TOMMY SPORT logo, inspirisan ikoničnom TOMMY HILFIGER zastavom, koja odvažnom crvenom, belom i plavom bojom slavi DNK brenda. Reciklirajući i lagani materijali u kombinaciji sa tehničkim funkcionalnostima kreiraju kolekciju koja je spoj modernog stila, aktuelnih mladalačkih trendova i izvanrednih performansi.

Kolekcija TOMMY SPORT deo je ekskluzivne ponude prodavnice TOMMY HILFIGER u Promenada shopping centru u Novom Sadu.