Dešavanja & Promocije
24.05.2019.

GOMEX: Prvi objekat u Kragujevcu

Sa velikim zadovoljstvom u petak, 24. maja otvorili smo prvi maloprodajni objekat u Kragujevcu, četvrtom po redu gradu po veličini u Srbiji i sedištu Šumadijskog okruga. Prodavnica u Kragujevcu je ujedno i 169. prodavnica u našem lancu.

Supereta "Kragujevac" nalazi se na adresi Kralja Milana IV br. 19v i prostire se na 226 kvadratnih metara prodajnog prostora. Nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno čak četrnaest novih kolega i koleginica. MPO "Kragujevac" raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom... i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za superete. Značajno je istaći da je u ovoj prodavnici postavljen mlin za kafu koji kupcima, ljubiteljima kafe omogućava da kombinacijom tri kvalitetne vrste zrna pripreme i samelju svoju omiljenu mešavinu. Potrošačima je asortiman od preko 5000 artikala na raspolaganju za kupovinu svakog dana od 07:00 do 20:45h. Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i robnu marku mesa i prerađevina od mesa "Graničar".

Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije "Graničar", naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u supereti "Kragujevac" deliti slično iskustvo.