Dešavanja & Promocije
20.05.2019.

DIESEL - kolekcija za leto 2019

Nakon prolećne kolekcije inspirisane moto-krosom, ekstremnim sportovima i retro video igricama, za letnje komade Diesel nadahnuće traži u Tokiju, koji ima centralnu ulogu u estetici ovog brenda.

Letnja kolekcija inspirisana je kulturom rok muzike i uličnim stilom Shibuya i Shinjuku naselja. Dominantni su denim i koža, smele teksture i popularna souvenir jakna. Ističu se boje i interesantni vez, koji u kombinaciji sa crnom i sivom daju kolekciji divlju i odvažnu notu.

Aktuelni oversized stil definiše letnje trendove, dok ključni komadi dolaze u XL denim veličini, a interesantne nitne krase komade od kože i atraktivne souvenir jakne.

Linija nakita prati aktuelne trendove i unosi metalne lance i neonske boje koji se idealno kombinuju uz majice i upečatljive patike koje se ove sezone nose. Dizajn je inspirisan bandana maramama, a ove šare prenose se na suknje, šortseve i košulje.

Diesel predstavlja neustrašivo leto za 2019. godinu koje nas pokreće i stavlja na rok scenu. Pravi je momenat da vičemo iz sveg glasa, plešemo na ulicama grada i provodimo se do zore uz Diesel.

Odabrani modeli iz letnje kolekcije dostupni su DIESEL radnjama u Beogradu – Ušće shopping center i Novom Sadu – Proimenada centar, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, te online shopu www.fashionandfriends.rs.