Dešavanja & Promocije
13.05.2019.

HAILEY BIEBER U LEVI’S 501

Levi Strauss je 1847. imigrirao u SAD, a 1853. godina, kada se preselio u San Francisko, odredila je njegovu sudbinu. Godine 1873. kreirao je jedan od najikoničnijih odevnih predmeta ikada napravljenih – model 501®. Proizveden je pre nego što je rajsferšlus ušao u upotrebu, tako da je njegov prepoznatljiv detalj dugme koje i danas definiše 501® džins.

Svake godine, 20. maj se obeležava kao Dan 501®, a Levi’s® slavi rođendan originalnog plavog džinsa, koji ove godine puni 146 godina. Ovogodišnju proslavu Levi’s® započinje sa Hailey Bieber. „Hailey je oličenje autentičnog, pozitivnog samoizražavanja i odličan je izbor za predstavljanje modela 501®.“ izjavila je Jennifer Sey, Izvršni direktor marketinga za globalne brendove, Levi Strauss &Co.

Hailey će nositi ikonične 501® modele tokom proslave u maju, pa sve do sezone festivala u junu i julu, a na njoj ćete imati priliku da vidite sve, od 501® Original, 501® Skinny do 501® Vintage modela. Hailey savršeno kombinuje šorts i džins sa neonskim tonovima, čime ističe njegov klasični, a istovremeno moderni dizajn, kao i izuzetnu funkcionalnost i praktičnost.

„Mislim da je ovo verovatno najikoničniji komad garderobe koji je ikada proizveden – sećam se kako je bio savršen moj prvi 501® par farmerki. Od tada su moje omiljene i ne menjam ih.“ Izjavila je Hailey Bieber.

Džins 501® priča priču koja nas godinama očarava inovativnošću, jednostavnim dizajnom i modernim stilom. Neke od najpopularnijih pop ličnosti, poput ikonične Marilyn Monroe i buntovnika James Dean-a, nosili su ovaj model kao izraz stava i odraz neprikosnovenog stila. Danas, 501® džins je omiljen među ženama i muškarcima širom sveta, i za mnoge predstavlja neophodan komad garderobe u svakodnevnom životu.

@Levis

#501Day

#501forFestival

#LiveInLevis

LEVI’S prodavnice u Srbiji se nalaze u Beogradu – Ušće shopping center, Rajićeva shopping center, Novom Sadu – Promenada shopping center i Nišu – Forum shopping center.