Dešavanja & Promocije
03.05.2019.

ELLA DVORNIK ZNA KAKO DA NOSI NAJVEĆI TREND SEZONE

Prugice su jedan od onih dezena koji je uvek u trendu i koji se može odlično iskombinovati nezavisno od vašeg odevnog stila. Ovaj bezvremenski patern obožavaju žene koje preferiraju klasiku. Svoje upečatljive kombinacije njime podižu i devojke koje vole mix odevnih stilova, a u njemu često viđamo i trendeterke koje neguju retro stil.

Jedna od njih koja ima uistinu autentičan stil odevanja je i Ella Dvornik, koja je u GUESS-u odabrala nekoliko trendi kombinacija s prugicama i pokazala nam kako treba nositi najveći ovosezonski trend.  

Elegantnu plisiranu suknju Ella je iskombinovala uz retro crno-belu košulju te print riblje kosti, dodala joj je klasične crne cipele na petu i torbicu oko struka. Ovakvu kombinaciju možete nositi na posao, za večernji izlazak ili šetnju gradom.

Za drugi outfit možete baš poput Elle odabrati prugasti sako u beloj varijanti, koji možete nositi kao zaseban odevni komad ili u kompletu s kratkim pantalonama. Ceo outfit Ella je začinila sa žarko žutom majicom i otkačenim cipelama.

Odevna kombinacija uz večnu trendi teksas jaknu može biti casual, ali i sexy. Uz suknju na plave, crvene i bele prugice Ella je odabrala jednostavnu belu majicu, a ceo outfit podigla je retro cipelama na petu.

Omiljene modele ELE DVORNIK možete kupiti u GUESS radnjama u Beogradu – Ušće shopping centzer i Delta city, kao i Novom Sadu – Promenada centtar, te multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.