Dešavanja & Promocije
24.04.2019.

COLORS OF CALIFORNIA obuća - put oko sveta

Ova raznovrsna kolekcija sastoji se od fashion i šik modela, savršenih za dinamično i trendi leto 2019. godine. Ravna obuća, patike i štikle dovoljno su ekstravagantne i smele. Kolekcija obuće za 2019. godinu nema polovičnih mera, jer je svaki par obuće posebniji od prethodnog.

Brend COLORS OF CALIFORNIA inspirišu aktuelni trendovi, a obuću kreira u skladu sa popularnim sezonskim nijansama: jake boje poput lila i limun žute u kontrastu sa pastelnim bojama, kao što su ružičasta i tirkizna.

Rezultat je poput putovanja oko sveta, kolekcija koja prikazuje različite kulture, tradicije i pejzaže. Počevši od denima i stikera kojim se postiže punk šik izgled, do velikih mašni, ukrasnih kopči, šljokica i kristala u pravom holivudskom stilu; končani i providni komadi idealni su za koktel žurke. I konačno za ljubitelje životinja, kolekcija sadrži i odeću sa animal printom i cvetnim dodacima.

Odabrani modeli brenda COLORS OF CALIFORNIA iz kolekcije proleće/leto 2019 dostupni su u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, te online shopu www.fashionandfrinds.rs.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara