Dešavanja & Promocije
12.04.2019.

GUESS #VIBRAS ODUŠEVIO LJUBITELJE MODE U NOVOM SADU

Prolećna kolekcija VIBRAS jedinstvenog američkog brenda GUESS svečano je predstavljena u radnji u Promenada Shopping centru uz dance show i egzotične zvuke reggeatona, koji su u Novi Sad doneli duh Majamija.

Prisutne je pozdravila Jovana Balašević, koja je gostima u svom stilu i duhu Guess-a predstavila Vibras kolekciju, kao još jedan dokaz planetarne popularnosti ovog brenda, koja ga prati dugi niz godina. Ljubitelji mode u našoj zemlji imaće priliku da uživaju u jedinstvenim komadima Vibras-a.

Brojne zvanice sa javne scene i modne elite Srbije upriličile su predstavljanje prolećnih autfita živih i razigranih boja, koji su upotpunjeni atraktivnim modnim dodacima ovog brenda. Među njima su bile i dame poznate po odličnom stilu i istančanom ukusu za modu poput Nataše Bekvalac, Kristine Bekvalac, Jovane Balašević, Ane Stanić, Danijele Dimitrovske, kao i popularni glumci Bojan Perić i Aleksandar Radojičić, koji je i prošetao sa manekenkama. Na događaju su bili prisutni i naši poznati influenseri Ena Luna, Anastasija Grujić, Lea Stanković, Sofija Grijak, Tatjana Jo, Fashion pumpkin, Vladimir Gašić, Andrija Jo, kao i kolumnista i novinar Milivoje Čolić.

Fashion komadi razlicitih krojeva u tropskim dezenima, popularne torbice koje se nose oko struka i retro naočare, kao apsolutni hit svih trendsetera oduševile su dame, dok su muškarci uživali u look-u koji odiše odvažnim savremenim stilom. Upravo zato je zaštitno lice nove kolekcije poznati latino pevač J Balwin čiji stil se savršeno uklapa uz tonove i prolećno lice  GUESS-a.