Dešavanja & Promocije
06.03.2019.

GUESS kolekcija - zavodljivi šarm Palma de Majorke

ZAVODLJIVI ŠARM PALMA DE MAJORKE

Predstavljena nova GUESS kolekcija za sezonu proleće 2019

Omiljeni američki modni brend GUESS ponosno predstavlja supermodele Viki Odintcovu, Kristinu Krayt, Mishel Gerzig, Gulsinu Kalimullinu i Andreu Damante kao zaštitna lica prolećne kolekcije za koju su promo materijali urađeni na Palma de Majorki.

https://www.youtube.com/watch?v=VImn2qO6XtE

U kampanji su učestvovali ko-osnivač GUESS?, Inc., Paul Marciano i modni fotograf Tatiana Gerusova. Tatianina kamera zabeležila je sve fashion momente sa snimanja, a modeli su izgledali glamurozno u novim Guess komadima. Prolećni autfit obogaćen je atraktivnim aksesoarima ovog brenda. Maxi haljina jarkih boja i cvetnog dezena, na kojoj dominiraju žuti i crveni tonovi je apsolutni hit sezone proleće 2019. Nezaobilazni komad u svakom garderoberu svakako je džins raznovrsnih boja i stilova, a novi ženski modeli predstavljeni su prolećnom kampanjom. Košulje kratkih rukava u kombinaciji sa klasičnom ili urbanom teksas jaknom čine kul look koji pristaje muškarcu sa savremenim stilom.

Asortiman ženskih torbi inspirisan je aktuelnom modom i uključuje popularne torbe oko struka, veće i manje modele, trendi torbice oko ramena, kao i široku ponudu boja, dezena i paterna. Naočare prate najnovije trendove, retro dizajn, oversized stil, te je u ponudi popularni „cat-eye“ model, kao i klasične aviator naočare. Vanvremenski modeli satova dostupni su u omiljenim bojama, koje su i ove sezone apsolutni favoriti. Rose gold, silver i gold nijanse obogaćene su metalnim okvirom i kaiševima. Kolekcija je upotpunjena atraktivnim nakitom poput velikih alka minđuša i srebrnih choker ogrlica koje u paru čine urbani fashion look, dok minđuše u vibrantnim bojama daju dašak boje i energije svakom autfitu.

Odabrani modeli prolećne kolekcije dostupni su u GUESS prodavnicama u Beogradu – Ušće shopping center i DELTA CITY, Novom Sadu – Promenada centru, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.