Dešavanja & Promocije
26.02.2019.

DESIGUAL - Više boje za proleće/leto 2019

Španski modni brend DESIGUAL poručuje da od 1984. imaju tu sreću da žive u svetu boja. Boja je odraz ličnosti, stava, ona predstavlja život u najčistijem obliku i može biti naš zaštitni znak. Upravo zato je boja tema nove kolekcije za proleće/leto 2019 i inspiracija za modele koji stvaraju emociju i odraz su kreativne slobode koja nas čini specifičnim, fenomenalnim i drugačijim od drugih.

Inspiracija

Dominantne boje ženske kolekcije ove sezone su crvena, plava, žuta i zelena. Crvena predstavlja strast i život i povezujemo je sa Meksikom i njegovim zlatnim zalascima sunca. Plava je simbol mira i inteligencije, i vodi nas na sever Afrike, otkrivajući Maroko i Marakeš, i čarobni susret Mediterana sa Atlantikom. Žuta je odraz znanja i učenja. Upoznaje nas sa Indijom, koja pruža inspiraciju u vidu ukusa i mirisa, koji se dalje reflektuju na Desigual modele ukrašene žutim i zemljanim tonovima. Zelena nas asocira na tropske predele, na šumu, na more. Kada vidimo zelenilo oko nas, svesni smo da leto stiže i da temperature rastu, te kolekcija odiše letnjim, tanjim modelima u žutim tonovima.

Nova kolekcija traži inspiraciju u svemu, u marketima, zalascima sunca, hrani... Koristeći komade iz kolekcije proleće/leto 2019 Desigual želi da nas opčini bojama, mirisima, prelepim mestima i ukusima koji su inspirisali nove modele. Linija ima dva glavna fokusa: kreiranje novih modela  i razvoj DNK brenda. Komfor i lakoća kombinovanja komada glavni je cilj nove kolekcije, kao i kreiranje komada koji su prikladni za svaki deo dana, za svaku priliku. Inovacije su u vidu novog veza koji inkorporira lurex kao nezaobilazni detalj koji se provlači kroz celu kolekciju. Linija se okreće korenima Desigual brenda i ponovo uvodi ikonične modele poput logomaničnih komada i Mickey jakne u crnoj boji. Klasični dizajn je unapređen, a uvedene su i novine koje prate aktuelne trendove na tržištu.

https://www.youtube.com/watch?v=cP-1CQxDnK8
 

AKSESOARI

Aksesoari su ključni komadi koji upotpunjuju svaki ženski outfit, a nekad su toliko efektni da čine kompletan look. Nova kolekcija nudi širok asortiman aksesoara inovativnog dizajna, koji kombinuju modu i funkcionalnost i daju notu neočekivanog i originalnog. Kolekcija je bogata raznovrsnim modelima torbi, poput popularne shopper tašne, rančeva, ručnih torbica i mnogih drugih.

OBUĆA

Kolekcija za proleće/leto 2019 predstavlja udobnu obuću sa unapređenim đonom i inovativnim oblikom. Prikazani su modeli poput patika ženstvenog dizajna koje odišu komforom i kvalitetom. Ove sezone Desigual predstavlja i dve nove „Exotic“ teme: originalni džins sa zlatnim vezom i detaljima i „New Exotic“ sačinjen od konvencionalnih tkanina. Linija, takođe, predstavlja nove modele poput unapređenog Marylin stila, kaubojskih čizama i mnoge druge.

Odabrane modela brend DESIGUAL iz kolekcije proleće/leto možete kupiti u FASHION&FRIENDS radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.