GOMEX: Novi objekat u Surčinu

Sa velikim zadovoljstvom u petak, 22. februara otvorili smo prvi maloprodajni objekat u Surčinu, u istoimenoj beogradskoj opštini koji je ujedno i ujedno 166. prodavnica u našem lancu.

Minimarket "Surčin" nalazi se na adresi Vojvođanska br. 448 i prostire se na 167 kvadratnih metara prodajnog prostora. Nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno osam novih kolega i koleginica. MPO "Surčin" raspolaže sa jednom kasom, mesaricom, voćaricom, mlekaricom... i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za minimarkete. Potrošačima je asortiman od blizu 3000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i vikendom od 07:00 do 20:45h. Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i robnu marku mesa i prerađevina od mesa "Graničar".

Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije "Graničar", naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO "Surčin" deliti slično iskustvo.