MANGO kampanja NOVI GLASOVI sa sinom Arnolda Švarcenegera

važnim imenima u modnoj industriji i sproveden je od strane uspešnog fotografa.


https://www.youtube.com/watch?v=EY3dGNZwEkI&feature=youtu.be


Koristeći slogane poput „Izgradimo budućnost zajedno“, „Naši snovi inspirišu“ i „Verujemo u moć zajednice“ kampanja sarađuje sa modelima i glumcima sa ciljem da raširi svest o značaju kulture i različitosti u određenoj zajednici. Kroz brojne saradnje i aktivacije ova poruka će se dalje prenositi kako koračamo dublje u sezonu. Ova kulturna panorama biće istaknuta na svim Mango platformama uz hashtag #MangoNewVoices.


Električni zvuci njujorškog dueta Chairlift prate kampanju uz pesmu „I belong in your arms“. Kolekcija proleće/leto 2019 odiše savremenim stilom i pastelnim bojama poput svetlo roze, nebeske plave i žute. Dizajn je inovativan i moderan i krasi ikonične Mango komade. Delimično transparentni materijali korišćeni su u proizvodnji bluza i haljina, dok su maxi košulje osvežene šarenim printom jarkih boja. Ponuda aksesoara je široka i nudi popularne modele poput vrećastih torbi i šešira i odiše pastelnim tonovima. Kolekcija obuće inspirisana je aktuelnim trendovima, te se kao ključni modeli ističu sandale sa kaiševima i popularne čarapa-patike.

 

Modeli:               Adwoa Aboa, Jolie Alien, Luna Bijl, Sasha Pivovarova, Patrick Schwarzenegger

Lokacija:            Los Anđeles, Kalifornija

Stilista:               Camille Bidault Waddington

Fotograf:           Alasdair McLellan

Direktor

audicije:             Piergiorgio Del Moro

Frizura:                Anthony Turner

Šminka:              Lynsey Alexander

 

Prolećna kolekcije ovog španskog brenda dostupna je u MANGO prodavnicama u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city, Novom Sadu – Big Shopping centru te Podgorici – Delta city.