GOMEX: Otvoren MP objekat u Jajincima

Nova karika u trgovačkom lancu GOMEX-a od petka, 02. novembra je maloprodajni objekat "Jajinci" u istoimenom beogradskom naselju u opštini Voždovac.

Mini market "Jajinci" nalazi se na adresi Bulevar JNA br. 133 i prostire se na 125 kvadratnih metara prodajnog prostora. Nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno osam novih kolega i koleginica. MPO "Jajinci" raspolaže sa jednom kasom, mesaricom, voćaricom, mlekaricom... i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete. Potrošačima je asortiman od blizu 3000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 07 do 20:45h kao i nedeljom od 7 do 13h.
Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku "Graničar".

Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije "Graničar", naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO "Jajinci" deliti slično iskustvo.