Dešavanja & Promocije
06.09.2018.

SVEČANO OTVORENA RADNJA SVETSKOG BRENDA OBUĆE STEVE MADDEN

DUH NJUJORKA STIGAO U SRCE BEOGRADA

Beograd, 06. Septembar 2018. godine – Fashion Company je i ovog puta uspeo da okupi modnu elitu Srbije na istom mestu, i to na svečanom otvaranju radnje jednog od najprodavanijih brendova obuće na svetu – Steve Madden.  Inspirisani temom Njujorka i serijom „Sex i grad“, Fashion Company je zvanicama, priredio nesvakidašnji ugođaj i osećaj glamura koji je Njujorkov zaštitni znak. 

Novu Steve Madden radnju svečano su otvorile Jasenka Stekić, direktorka marketinga i razvoja maloprodaje Fashion Company-ja, kao i Manja Babović, direktorka za razvoj novih brendova u Fashion Company-ju, koje su tom prilikom izrazile veliko zadovoljstvo povodom dolaska ovog brenda u Srbiju. 

Okupivši brojne poznate ličnosti, influensere i modne magove, Fashion Company i Steve Madden uspeli su da na trenutak zaustave vreme i cipele pretvore u temu večeri. Pored velikog broja predstavnika medija događaju su prisustvovali Nina Janković, Tamara Paunović, Edita Aradinović, Jelena Gavrilović, Ana Stanić, Sara Jo, Teodora Džehverović, Stefan Babović kao i mnogi drugi. 

Steve Madden poznat je kao preduzetnik koji je svoj biznis započeo 1990. godine, sa samo 1,100 dolara u džepu, a uspeo je da razvije jednu od najikoničnijih marki obuće. Spajanjem dugogodišnjeg iskustva s jedinstvenim i kreativnim dizajnom, inspirisanim rock and rollom i korenima iz Njujorka, njegova vizija je da pruži obuću u trendu za žene i muškarace koji žude da izraze svoju individualnost. Kreacije su inovativne, odvažne i nadahnute. Steve-ovo urođeno razumevanje trendova i neuporediva snaga volje, rezultirali su milionima kupaca širom sveta, a njega je dovelo do uspona u svetu mode.

Popularan brend obuće prigrlile su najveće zvezde show biznisa što je bilo dovoljno za meteorski uspeh. Među njima su Lady Gaga, Rihanna, Selena Gomez, najpoznatije sestre na svetu – Kardashian Jenner, Taylor Swift, Cameron Diaz, Beyonce i mnogi drugi.