Dobro, i šta ja time mogu da kupim?
QVoucher je dopuna svih dopuna i koristi se za kupovinu roba i usluga putem Interneta. Na primer, moguće je kupiti pri-pejd dopunu za mobilni telefon mreža MTS i Vip mobile, Skype kredit za jeftino telefoniranje, RapidShare nalog, Apple iTunes kredit za slušanje muzike i gledanje filmova...

 

Kako da kupim nešto preko QVoucher-a?
Da bi ste kupili nešto preko QVoucher-a potrebno je da prethodno kupite QVoucher dopunu.

 

Gde se kupuje QVoucher dopuna?
QVoucher dopuna se kupuje na nekom od naših QPaySpot uplatnih mesta koja se nalaze širom Srbije, na kojima se radi dopuna Prepaid kredita za mobilne telefone.

 

Kako se kupuje QVoucher dopuna?
QVoucher dopuna se kupuje tako što prodavcu kažete broj Vašeg mobilnog telefona i iznos koji želite da uplatite. Kada prodavac izvrši transakciju sistem šalje SMS sa potvrdom na broj Vašeg mobilnog telefona.

 

Kolika je vrednost QVoucher dopune?
QVoucher dopuna može biti bilo koji iznos između 200 i 5000 dinara.

 

Da li moram da budem registrovan da bih mogao da uplatim QVoucher dopunu?
Ne. Prilikom kupovine prve QVoucher dopune sistem automatski kreira Vaš nalog a lozinku Vam šalje putem SMS-a. Ovu poruku obavezno sačuvajte pošto sadrži lozinku Vašeg naloga koja Vam je neophodna za plaćanje.

 

Da li mogu da uplatim Više od 5000 dinara?
Da, ali je potrebno da to uradite iz više puta. Na primer za uplatu od 6000 dinara potrebno je da kupite dve dopune jednu od 5000 a drugu od 1000 dinara.