Dešavanja & Promocije
21.05.2018.

Romantično i seksi proleće Jelene Rozge LIU JO

Jelenu Rozgu nakon aktivnog proleća očekuje dugo, toplo i romantično leto, koje će i ove sezone provesti u jedinstvenim modnim kombinacijama italijanskog brenda Liu Jo, čija je ponosna brend ambasadorka. Jelenina neodoljiva silueta, seksepil i zavodljivo samopouzdanje za novu je kampanju uhvaćeno fotografskim objektivom hrvatskog fotografa Ivana Pavlisha koji je u saradnji s proslavljenim šminkerom Sašom Jokovićem dodatno naglasio izvornu lepotu splitske pevačice.

Liu Jo je prepoznatljiv brend s karakterom koji pristaje modernim i samosvesnim ženama i s lakoćom spaja romantiku, eleganciju i moderne krojeve, a nova kampanja namenjena je upravo snažnim, ali istovremeno i nežnim ženama, kakva je i Jelena. Osim sofisticiranih kombinacija bele i crne čipke, pastelnih boja, ili pak jednostavne, a opet seksi kombinacije romantike i trapera, nova kolekcija je takođe predstavljena šarmantnim modelima footweara i accessoriesa. Stoga ako želite zasijati na vrućini gradskog asfalta ili uživati u stilski besprekornim letnjim noćima, odaberite ženstvene Liu Jo komade i predstojeće proletnje i letnje dane provedite modno doterani od glave do pete.

Odabrane modele LIU JO koje je nosila Jelena Rozga možete kupiti u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, kao i u online shopu www.fashionandfriends.rs.