Dešavanja & Promocije
14.05.2018.

GOMEX: Počelo obeležavanje 23 godine kompanije

Tokom vikenda od 11. do 13. maja kompanija GOMEX započela je obeležavanje 23. godine kontinuiranog rada i rasta. Tim povodom, u svim našim maloprodajnim objektima trjala je specijalna, rođendanska Vikend akcija, dok su u zrenjaninskom i šabačkom TOTAL-u organizovane i brojne promocije, degustacije i podela poklona za potrošače. Više od dvadeset različitih dobavljača prihvatilo je poziv GOMEX-a da kroz promo aktivnosti aktivno doprinese obeležavanju značajnog datuma naše kompanije.


GOMEX je tokom ove 23 godine išao isključivo linijom uspeha i sve ono što zacrtamo, mi uradimo i ispunimo. Svemu ovome u prilog govori upravo blizu četvrt veka našeg postojanja, a naravno najveću zahvalnost dugujemo potrošačima, bez kojih ne bi bilo ni nas. Tokom ove dvadeset tri godine, uspeli smo da više od devedeset devet posto ideja, sugestija i kritika GOMEX-ovih potrošača implementiramo u naš rad. Naglašavamo i činjenicu da smo mi jedini „rođendanac“ koji za svoj rođendan ne prima poklone, već ih deli.


Naša kompanija je počela sa radom sada već davne 1995. godine, sa tri zaposlena radnika. Danas smo kompanija koja ima blizu 170 maloprodajnih objekata i pokrivamo teritoriju Vojvodine, Beograda i Mačve.