Dešavanja & Promocije
08.05.2018.

Jubilarna 15. Forumova Noć kupovine uz koncert Ane Stanić

Manifestacija “FORUM Shopping Night“, petnaesti put zaredom, biće održana u petak, 11. maja, od 17 časova do ponoći, u Forum shopping centru. Biće to idealna prilika da ljubitelji dobre kupovine i ovog puta dođu  do najatraktivnijih prolećnih modela poznatih brendova odeće, obuće, aksesoara ali i da svoje domaćinstvo osveže uređajima bele tehnike po posebnim cenama.


Pored primamljivih popusta i do 50%, Nišlije će tradicionalno imati priliku da uživaju u besplatnom koncertu na platou ispred centra. Ovoga puta, za dobro raspoloženje u Obrenovićevoj ulici 42 biće zadužena pop zvezda Ana Stanić, koji će na bini ispred Foruma održati 90-minutni nastup sa početkom u 20:30 časova. Kao uvertira biće održan mini koncert polaznika škole pevanja Olivera Katića „By Heart“.


U centru će tokom manifestacije  “FORUM Shopping Night” biti organizovan bogat program za sve uzraste. Najmlađe posetioce niškog hepicentra kupovine zabavljaće dečji animatori od 18 h. Sportski klub Sportiks izvešće zapaljivu tačku unutar centra sa početkom u 19h. Specijalni gosti biće EXTREME DANCE STUDIO.

Pridružite nam se u petak, 11. maja, na još jednoj nezaboravnoj Noći kupovine i dobre zabave!