Nakon Beograda i Čačka, poznati evropski lanac za opremanje doma – Emmezeta, 12. aprila, otvara treći po redu centar u Srbiji – u Nišu. U poznatoj shopping zoni, u Duvaništu (Ulica Majakovskog bb), a nedaleko od najznačajnijih saobraćajnica, u toku je opremanje modernog prodajnog prostora sa prostranim parkingom za porodično uživanje u kupovini.

Otvaranje Emmezeta centra u Nišu će jugoistočnoj Srbiji ponuditi novi koncept trgovine, kao i mogućnost da kupci u jednom centru, uređenom po evropskim standardima, pronađu širok asortiman svega potrebnog za uređenje kuće i bašte.

Kupce u novootvorenoj Emmezeti očekuje oko 7.500 artikala u okviru raznovrsne i kvalitetne ponude nameštaja, dekoracije i tehnike, a sve u skladu sa potvrđeno uspešnim konceptom „Niske cene svaki dan“.

Emmezeta će u svom novom centru u Nišu otvoriti *50 novih radnih mesta *za koja je bio otvoren javni konkurs.

Kupci će u novom Emmezeta centru moći da uživaju u kompletno opremljenim enterijerima soba, kao i da pronađu inspiraciju za uređenje svojih domova. Asortiman Emmezete prilagođen je potrebama savremenog domaćinstva, a odlikuju ga moderan dizajn i kvalitet po pristupačnim cenama. Pored velikog izbora i povoljnih cena, Emmezeta koncept odlikuje i stručno osoblje uvek spremno da ponudi savet za kvalitetno i moderno opremanje enterijera.

Objekat u Nišu biće treći objekat Emmezete u Srbiji, posle centra u Beogradu (na Bežanijskoj kosi) i u Čačku (u Preljini). Misija Emmezete je da se razvija na srpskom tržištu i građanima približi savremen koncept centra za potpuno opremanje doma, uz veliku mogućnost izbora na jednom mestu i cene prilagođene kupovnoj moći građana.

Cilj je da Emmezeta centri budu dostupni potrošačima širom Srbije, koji su zahvaljujući centrima u Beogradu i Čačku već pokazali veliko interesovanje za ponudu i usluge Emmezeta prepoznavši kvalitet i pristupačne cene. Zajedno sa webshopom, na ovaj način, Emmezeta je zastupljena svuda u Srbiji.