Atraktivni "odbojkaški Tattoo" je na raspolaganju dok traju zalihe.

 

"Drago mi je što je Vip odlučio da svojim korisnicima ponudi ekskluzivnu odbojkašku masku za Tattoo uređaj", izjavio je Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije. "Ponosni smo što  je Odbojkaški savez jedina sportska organizacija u Srbiji koja ima sopstveni brendirani telefon.".

 

"Dizajniranjem ove maske želeli smo da nastavimo da popularizujemo odbojku i da pokažemo koliko ozbiljno shvatamo našu saradnju sa Savezom. Siguran sam da će je odlično prihvatiti ne samo ljubitelji sporta već svi naši korisnici koji vode aktivan i zdrav život i prepoznaju važnost fer igre i timskog duha.", izjavio je Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile.

 

Naši proslavljeni odbojkaši Stefana Veljković i Vanja Grbić su prvi sa svojom porodicom i prijateljima komunicirali preko novog  sportskog Tattoo telefona. Oni  nisu krili svoje oduševljenje njegovim moćnim karakteristikama, i činjenicom da  je ekskluzivno  "obučen" u boje Odbojkaškog saveza Srbije, njihove omiljene sportske organizacije.

 

Elegantni  HTC Tattoo™ telefon sa ekranom osetljivim na dodir može da se kupi u Vip centrima širom Srbije po početnoj ceni od 1 dinara u okviru tarife Postpejd 1800 koja uključuje 1800MB besplatnog prenosa podataka i odgovarajuću količinu uključenih minuta, SMS ili MMS poruka i besplatnih poziva u okviru Vip mreže.