Forum - Brankica Sebastijanović i Luka Raco u druženju sa najmlađim Nišlijama

Bilo je zadovoljstvo raditi na ovoj predstavi, pogotovo što smo svi mi odlična ekipa i privatno se družimo. „Ponoćna čarolija“ je među sve nas vratila pravi novogodišnji duh, a jako sam srećna što je predstava edukativnog karaktera, pa je najmlađa publika znala da reaguje na priču o problemima mališana koji se susreću sa neprihvatanjem sredine koja ih okružuje - kaže Brankica Sebastijanović.


Sa Brankicom su scenu u niškom Domu vojske podelili popularni Luka Raco, kao i mladi glumci: Anita Stojadinović, Stefan Radonjić i Vladimir Vučković.

 
Predstava "Ponoćna čarolija" nastala je kao autentični proizvod produkcijske kuće "Emotion", koja je prošle godine publici predstavila brodvejski mjuzikl "Pepeljuga", o kome se još uvek priča. Ove godine "Emotion Live" donosi priču o devojčici Mini (Brankica Sebastijanović) koja, uprkos svim problemima koji je sputavaju, pokušava da sa svojim drugarima iz odeljenja pripremi novogodišnju školsku priredbu. Koliko će im u svemu ovome pomoći Deda Mraz, praznična magija i njihovo drugarstvo, saznaćete u predstavi u kojoj glume miljenici mlađih generacija!