Dešavanja & Promocije
22.12.2017.

Zimska kolekcija londonskog brenda MOU inspirisana Dr Živagom

Londonski modni brend MOU je za ovu sezonu pripremio omamljujući miks svog originalnog dizajna i podmlađenog tradicionalnog stila. Korišćeni materijali imaju teksturane ili 3D efekte, kao kotrast braoknim ukrasima i šljaštećim aplikacijama. Forme sa visokom petom i netaknuta priroda objedinjene su luksuznom ženstvenom prefinjenošću; dok forme sa niskom petom i neformalne patike  predstavljaju nov način da izgledate dobro na niskim temperaturama.

BISERI KOLEKCIJE

Nakon uspešne prve sezone MOU je proširio paletu modela sa frncuskim[1] vrhom, pa je zimske ovčije kože transformisao tako da uz skrivenu visoku potpeticu i spuštene prste postigne prefinjenu eleganciju i seksipil. Ovaj i ostali modeli sa visokom platformom dovršeni su luksuznim materijalima poput šljokičastog somota/pliša, cvetnog veza, aplikacijama od kože i sjajnog metala, evocirajući dekadentnost doba baroka. Obrađena koža se presijava u “gušter”, “peskiranim” i “metalik maskirnim” motivima, što je veoma važno jer su i nove i stare forme podjedako poželjne, kao što je to slučaj kod modela sa drvenom štiklom i kaišem od “crne metalik gušter kože”, futurističkog inuit modela od metalik guštera, sa krznom i čipkom, i našeg klasičnog inuit modela od bordo guštera.

Izrađene od najfinijih, etički proizvdenih prirodnih materijala, mou čizme su logičan izbor svake zaljubljenice u modu kada želi toplotu i na snegu i kod kuće. Osnovni dizajn za posle skijanja uključuje modele sa francuskim špicom i ivicama od zečijeg krzna ili kozije dlake, što je savremeni osvrt na Dr. Živaga. Za opušteno vreme posle dugog dana na skijama, modeli sa motivom hvatača snova sa patika đonom ili od ovčije kože sa spoljašnjošću od ovčijeg krzna, savršen su izbor.

Odabrane modele brenda MOU možete kupiti u multibrand prodavnicama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.