Dovoljno je da pošalju SMS poruku sa odgovarajućim tekstom na broj 5000 i dobiće MOBI karte za premijeru filma „Seks i grad 2" direktno na mobilni telefon u vidu bar koda ili numeričke šifre u okviru SMS poruke. Neophodno je da ovu poruku sačuvate i sa sobom ponesete mobilni telefon. Ulaznice možete preuzeti na Info pultu kod Velike sale Centra „Sava".

sex-and-the-city-2

Uputstvo za upotrebu

mTicketing - Kupite elektronske MOBI karte za aktuelne događaje, koncerte, premijere ...

mTicketing usluga omogućava kupovinu ulaznica za različite događaje slanjem SMS poruke u odgovarajućem formatu na unapred definisani kratki broj.

Ulaznice dobijate direktno na svoj mobilni telefon kao BAR kod ili numeričku šifru u okviru SMS poruke. Neophodno je da ovu poruku sačuvate i pokažete je prilikom ulaska na događaj.

Prilikom kupovine MOBI karata plaćate cenu ulaznice i naknadu za isporuku karata. Iznos naknade zavisi od vrste događaja za koji kupujete MOBI karte i odnosi se na jedan zahtev, kojim možete da kupite 1 ili 2 karte. U zavisnosti od toga da li ste prepaid ili postpaid korisnik, iznos koji uključuje cenu ulaznice i naknade za isporuku karte, se naplaćuju sa Vašeg prepaid ili postpaid računa.

MOBI karte za projekcije filmova u bioskopu Tuckwood

Borba titana 3D, Besa, Alisa u zemlji čuda 3D, Zatvoreno ostrvo

Da biste kupili Mobi karte za projekcije filmova Borba titana 3D, Besa, Alisa u zemlji čuda 3D i Zatvoreno ostrvo, pošaljite SMS poruku na kratki broj 5000.

Slanjem jednog zahteva možete da kupite maksimalno dve ulaznice. Bez obzira da li kupujete jednu ili dve karte, cena nadoknade je ista.

Ulaznice za odabrani film dobijate direktno na svoj mobilni telefon u vidu bar koda ili numeričke šifre u okviru SMS poruke. Neophodno je da ovu poruku sačuvate i pokažete je na ulazu u bioskop Tuckwood, gde preuzimate svoju papirnu ulaznicu. Mesta su numerisana.

Tuckwood_filmobi_mobi