Dešavanja & Promocije
14.08.2014.

Family shopping fest u tržnom centru Plaza u Kragujevcu!

Za vikend 23. i 24. avgusta vas očekuje pregršt zanimljivih sadržaja za sve uzraste, besplatnih aktivnosti i fenomenalnih popusta!
 
AKTIVNOSTI ZA DECU – Subota i nedelja, 12-18h: kreativne i sportske radionice sa interaktivnim prezentacijama namenjene mališanima od 3-12 godina.
 
DEČJA REVIJA – Nedelja, 14h: Izazov za mame, a nagrade za mališane! Treba da u zadatom roku pronađete odevne predmete u Benettonu i stilizujete svoje klince koji će potom imati mini reviju! Tom prilikom biramo i princa i princezu, koje nagrađuju IDEA, Cineplexx, McDonald’s, Arena Fun Factory i Candy Universe!
 
MAĐIONIČAR – Nedelja, 16-17h: Sat vremena magične zabave za sve mališane!
 
KASTING ZA NASLOVNU STRANU – Subota i nedelja, 16-18h: Prilika za mame i decu da osvanu na naslovnici magazina „Mama“! Sve koji se prijave slikaće profesionalni fotograf, a najlepšu fotografiju će izabrati stručni žiri!
 
ASTROLOGIJA I TOTAL MAKEOVER – Subota i nedelja, 14-20h: Besplatno šminkanje i kozmetički saveti za sve dame, kao i saveti astrologa uz čitanje natalne karte!
 
AKTIVNOSTI ZA MUŠKARCE – Subota, 17-19h: Takmičenje u stonom fudbalu i kuglanju u Arena Fun Factory-u! Najbolje takmičare nagrađuju Arena Fun Factory, IDEA, B-Underwear, Cineplexx, McDonald’s i Candy Universe!
 
LISA NAJ FAMILY PHOTO – Subota i nedelja, 14-18h: Pozirajte za porodični portret i učestvujte u našem Facebook izboru za tri najbolje fotke! Pobednike nagrađuju IDEA, B-Underwear, Cineplexx, McDonald’s, Dexy Co, Arena Fun Factory, Alter Shoes i Candy Universe!
 
LEKARSKI SAVETI – Subota i nedelja, 11-18h: Svi posetioci će moći da dobiju besplatne zdravstvene savete , sugestije u vezi sa zdravom ishranom, kao i da izmere šećer i krvni pritisak na licu mesta.
 
ŠOPING IGRICA – Subota i nedelja, od 15h: Najbrži posetioci koji donesu račun iz našeg centra u iznosu od najmanje 1.000 RSD dobijaju nagrade!
 
POPUSTI – Tokom oba dana naši zakupci pripremili su neverovatne celodnevne popuste za sve posetioce!
 
I kao šlag na tortu – divna i talentovana SARA JOVANOVIĆ pružiće nezaboravan provod svim posetiocima svojim nastupom u subotu u 20h!
 
Izvor: www.kragujevacplaza.rs