Dešavanja & Promocije
02.07.2014.

Odigran dvodnevni turnir u malom fudbalu TOTAL BRASIL 2014!

Sve je bilo kao na onom velikom, pravom turniru koji traje u Brazilu, čak je i temperatura vazduha bila prava tropska, latinoamerička. Zajedničkim snagama, GOMEX i Gillette obezbedili su fantastičan teren za odigravanje utakmica i vredne nagrade a sve ostalo zasluga je malih fudbalera. 
 
Za odlične mečeve tokom dva dana bili su zaduženi momci rođeni 2005. 2006. 2007. i čak 2008. godine. Bez obzira što su svi na još jednocifrenim godinama života, igrali su kao pravi profesionalci. Tokom dva dana, uživalo se u sjajnom malom fudbalu, prelepim golovima, sportskom ponašanju, fer pleju i naravno - gromoglasnom navijanju. Ekipe su brojale po tri igrača, a na terenu su se smenjivale reprezentacije Čilea, Amerike, Argentine, Francuske, Rusije, Nigerije... Da bi sve bilo još zanimljivije, organizatori turnira dodali su i "tajni začin" - takmičenje na poligonu spretnosti i preciznosti. 
 
Na kraju, svi učesnici turnira, navijači, posetioci i organizatori složili su se jednoglasno: pripreme za naredni turnir mogu da počnu!
 
Kompanija Gomex bi želela ovim putem da se zahvali svim učesnicima turnira i da čestita pobednicima. Kada je sudijska pištaljka označila kraj poslednje finalne utakmice, usledilo je sumiranje rezultata. Pa, da krenemo redom: najbolja ekipa na turniru bila je Kolumbija, a šampionski tim činili su: Marko Babić, Đorđe Dragović i Dejan Stanisavljević. Svaki od njih zasluženo je dobio po tablet veličine 7 inča i naravno zlatnu medalju i pobednički pehar. Drugoplasirana je bila ekipa Amerike, a "Amerikanci" su bili Ognjen Putić, Branislav Putić i Dalibor Đurović. Za njih su organizatori obezbedili srebrne medalje i po mobilni telefon marke Nokia. Bronzane medalje za osvojeno treće mesto pripale su timu Holandije, koji su činili Nikola Stoiljkovski, Mateja Mijatović i Petar Maljković. Mali "Holanđani" dobili su još i po MP3 plejer.
 
Svakako da ovde nije kraj nagradama za učesnike na Turniru u malom fudbalu TOTAL Brasil 2014. Taman posla! GOMEX i Gillette obradovali su i trojicu najbržih i najboljih sa poligona spretnosti i preciznosti. Prvi među njima bio je “Čilenac” Jovan Lukić koji je osvojio brdski bicikl dok su njegovi drugari "Rus" Filip Brankov i "Holanđanin" Nikola Stoiljkovski osvojili tablet, odnosno mobilni telefon. Titulu najperspektivnijeg igrača poneo je Luka Jeftenić iz tima Kostarike uz mobilni telefon kao nagradu, najbolji strelac turnira je "Kolumbijac" Đorđe Dragović za koga su organizatori obezbedili fudbalsku loptu, a "Amerikanac" Ognjen Putić, rođen 2008. godine, proglašen je za najmlađeg igrača i pritom je osvojio MP3 plejer.