Dešavanja & Promocije
20.06.2014.

Fordova prodajna akcija

Uslovi finansiranja za ponuđene modele su učešće od 20 odsto i subvencionisana kamata od 3,49 odsto, dok je rok otplate 60 meseci. 
 
Ako se kupac opredeli za Fiestu s cenom od 8.990 evra, pri prvom plaćanju treba da uplati 2.901,70 evra (u tu sumu su uračunati učešće, PDV, trošak obrade zahteva i PDV na kamatu), a mesečna rata tokom pet godina iznosi 114,45 evra, u dinarskoj protivvrednosti. 
 
 
Ford B-MAX, s cenom od 10.990 evra, uz prvo plaćanje od 3.547,22 evra, nudi se sa mesečnom ratom od 139,91 evra.
 
 
Za Ford Focus koji košta 12.990 evra kupac prilikom prve uplate plaća 4.192,86 evra, a mesečna rata iznosi 165,38 evra. 
 
 
Osim toga, Ford i dalje nudi pogodnosti koje su i do sada važile pri kupovini modela ovog proizvođača, kao što su sistem prodaje "staro za novo" (procenjena vrednost vozila računa se kao učešće pri kupovini novog) i mogućnost kreditiranja u vrednosti do 7.000 evra bez kamate. 
 
Sva vozila koja se nude u okviru ove akcije mogu se voziti odmah po obavljanju finansijskih formalnosti, a ako se kupac odluči za posebno opremljenu verziju, u Fordu kažu da garantuju kratke rokove isporuke. Prodavac Forda u Srbiji za sva vozila ove marke daje petogodišnju produženu garanciju.
 
Izvor: B92
 
Kuda u Kupovinu preporuka: Opremite Vašeg ljubimca najnovijim aksesoarima za automobil iz naše najnovije ponude. Od srca Vam preporučujemo GripGo - Revolucionaran držač mobilnih telefona, MP3 FM transmiter za automobil + daljinski, Fix it Pro marker za ogrebotine na automobilu i Prekrivač sedišta za Vaše kućne ljubimce. Hendsfri GripGo omogućava Vam da lako pogledate na Vaš telefon ili GPS, a da pritom bezbedno vozite. Možete ga postaviti bilo gde na tabli, i koristiti ga sa bilo kojim modelom telefona, tableta ili GPS uređaja! MP3 FM transmiter za automobil + daljinski je uređaj koji Vam omogućava da slušate omiljenu mp3 muziku u kolima iako Vaš auto-radio ne podržava ovaj format ili možete dopuniti bateriju na telefonu! Fix it Pro marker je revolucionaran proizvod, koji će učiniti da ogrebotine na Vašim kolima nestanu brzo i efikasno. Takođe, ne morate više da se brinete da ćete uništiti auto ako vozite Vašeg kućnog ljubimca. Sa Prekrivačem sedišta za Vaše ljubimce nema više dlaka na sve strane, otisaka od prljavih šapica, balavljenja po sedištu...
 
Pogledajte sve super proizvode za automobil ovde.
 
Vaš Web Shop Kuda u kupovinu