Dešavanja & Promocije
19.06.2014.

Ostrvo zabave i šopinga

Od 21. juna do 13. jula, svi posetioci sa decom će imati prilike da zaplove u uzbudljivu letnju avanturu, koja će se odvijati tokom četiri vikenda :
 
KOVČEG SA BLAGOM
 
Malo je stvari koje uzbuđuju dečju maštu kao što su to priče o raskošnim kovčezima sa blagom, punih dragocenosti i gusarskog plena. Ovoga puta, deca će imati prilike da sama ukrase jedan pravi veliki kovčeg sa blagom.
 
FACEPAINTING
 
Bojenje lica je uvek zabavno! Roditelji koji sa decom dođu u Immo Outlet centar , kući će se vratiti držeći za ruku malog pirata ili sirenu – a  možda i neki roditelj poželi da se pretvori u zanosnu sirenu ili opasnog kapetana porodičnog broda!
 
MAGNETI ZA FRIŽIDERE
 
Najmlađi posetioci moći će da učestvuju na kreativnim radionicama i oslikavaju magnete sa morski motivima. Najbolje od svega je što ih kasnije nose  kući – maminom frižideru definitivno treba originalna dekoracija!
 
POTRAGA ZA BLAGOM
 
Ko još ne bi voleo da učestvuje u jednoj pravoj potrazi za blagom? Pa još ako se odvija u lavirintu...Mališani će u Immo centru dobiti veliki odštampani lavirint u čijem je središtu ostrvo sa blagom. Svi koji stignu do blaga, dobiće i nagradu!
 
ZaplovIMMO u letnju avanturu na ostrvu zabave i šopinga!