Dešavanja & Promocije
10.06.2014.

Regionalna manifestacija Noć knjige 20. jun Za čistu desetku

Regionalna manifestacija „Noć knjige“ pod sloganom „Za čistu desetku“ održaće se deseti put u petak, 20. juna od 17 do 24 sata pod generalnim sponzorstvom Eurobank Srbija.
 
Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi. Izdavačka kuća Laguna u šesnaestoj godini postojanja i s produkcijom od preko dvesta pedeset objavljenih naslova godišnje s pravom se naziva jednom od najvećih izdavačkih kuća ne samo u zemlji već i u čitavom regionu. U okviru knjižarskog lanca Delfi posluje dvadeset sedam knjižara, kao i najveća internet prodavnica u regionu www.delfi.rs.
 
Deseta „Noć knjige“ održaće se u knjižarama Delfi koje se nalaze u Beogradu i u još 11 gradova u Srbiji: Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu, Čačku, Pančevu, Kraljevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Požarevcu i Kruševcu, kao i mnogobrojnim klubovima čitalaca u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori.
 
„Noć knjige“ je prilika koja se ne propušta, jer samo u okviru ove manifestacije knjige različitih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama. Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na naslove ostalih izdavača biće do 20 odsto. U knjižari Delfi SKC važiće popust od 20 odsto za knjige na engleskom i francuskom jeziku, dok će u knjižari u Subotici knjige na mađarskom jeziku biti na popustu od 20 odsto. U toku „Noći knjige“ članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za „Noć knjige“.
 
Za sve one koji nisu u mogućnosti da posete knjižare akcija će važiti i na sajtu www.delfi.rs.
 
Za više informacija o donacijama, poklonima, popustima, lokacijama i mnogo čemu drugom, možete se informisati na sajtu Lagune.